Je hebt geen toolontwikkelaar nodig, je hebt een partner nodig.

Wij helpen startups, scale-ups en
ondernemingen bij het vinden van bij hen passendeteams.

Het bedrijfsmodel richt zich vooral op klanten in West-Europa, maar we zijn van plan onze kerndiensten uit te breiden en onze expertise wereldwijd aan te bieden. De digitale transformatie gaat snel vandaag de dag en verandert voortdurend. Daarom nemen wij het concept flexibiliteit serieus en niet louter als een modewoord. Wij stemmen onze dienstverlening af op uw specifieke wensen op het gebied van teamgrootte, methodologie, expertise, manier van samenwerken en kosten. Met onze hulp kunt u nieuwe strategieën toepassen, creatieve ideeën implementeren en het momentum behouden.

Bij het matchen van klanten met talent willen we eerlijk zijn over de verwachtingen en uitdagingen, en er tegelijkertijd voor zorgen dat ze passend bij de cultuur zijn (culture fit).

Outsourcing als preventieve maatregel

Veel bedrijven denken dat ze outsourcing niet nodig hebben, totdat ze dat juist wel doen. In elke fase kunnen projecten enorm profiteren van teamuitbreiding. Het verkennen van outsourcingsopties vergrotenuw flexibiliteit, zodat u, als het erop aankomt, klaar bent om uw projectstrategie te veranderen. Langetermijndenken is een kenmerk van zakelijke volwassenheid.

01. Introductie en vereisten in deze fase

leren we elkaar kennen en krijgen inzicht in de specifieke kenmerken van uw bedrijf.

02. Zoeken en beoordelen

In deze fase vinden wij professionals die aan uw eisen voldoen. Ze worden geïnformeerd over het bedrijf en doen een assessment, bestaande uit een vaardigheidstest en persoonlijksheidstest.

03. Interviews

in de interviews maakt u kennis de beste matches met sollicitatiebegeleiding en geven feedback bij verdere onderhandelingen.

04. Projectstart

Uw toegewijde team staat klaar om de uitdaging aan te gaan. Maak een taakverdeling en wij zorgen voor de rest.

Wij herkennen de hevige concurrentie, maar erkennen onze sterke punten.

Ons bedrijfsmodel is uniek: één vast outsourcingtarief dat alles dekt. Onafhankelijk van het salaris van de professionals.

Wat krijgt u?

Vóór het dienstverband

  • Werving en selectie van geschikte kandidaten
  • Begeleiding tijdens het sollicitatieproces
  • Beoordeling van de kandidaat op zowel technisch als persoonlijk vlak
  • Onafhankelijk advies over arbeidsvoorwaarden (salaris, etc.)

Na het dienstverband

Het recruitmentproces

Pre-scan arbeidsmarktrapport voor de gewenste functie

Schatting van de zoekopdracht

Talent vinden binnen ongeveer 3 maanden

Het onboarding proces

Onboarding

Wij helpen u bij het onboarden van nieuwe medewerkers, zodat we gezamenlijk de productiviteit en uitvoering zo snel mogelijk kunnen stimuleren. Het proces omvat training in alle aspecten van het werk en een volledige introductie in de cultuur, collega’s en bedrijfswaarden.

Controles

Controles worden uitgevoerd na de eerste week, de eerste maand, na drie maanden, en ten slotte gaan we over tot postevaluaties. We gebruiken ze als een kans om feedback te geven en koerscorrecties uit te voeren.

Communicatie tussen de klant en de ontwikkelaar

Regelmatige één-op-één klantbijeenkomsten om de vereisten, uitdagingen en verwachtingen te begrijpen.

Beveiliging

Klanten zijn eigenaars van de broncode

Klanten zijn eigenaars van de repositories en faciliteren het ontwikkelingsproces. De productiecode blijft bedrijfseigen en kan worden aangepast aan de behoeften van de klant.

NDA-geheimhoudingsovereenkomst dekking

Onze medewerkers ondertekenen een document waarin zij ermee instemmen gevoelige gegevens te beschermen en zich te onthouden van schending, extractie of herdistributie.

Naleving van de veiligheidsvoorschriften

Een noodzaak voor elke organisatie die met gevoelige informatie omgaat. Wij nemen dit serieus en daarom zorgen wij ervoor dat aan alle toepasselijke beveiligingsnormen wordt voldaan.

Toegewijde teams

Wij vormen en beheren uw nearshore-ontwikkelingsteam met elk ervaringsniveau, technologie en expertise, en dat alles tegen een fractie van de kosten die onze concurrenten in rekening brengen.

Een Klant Exclusief Team of een Toegewijd Team is een verlengstuk van uw bedrijfspersoneel op een externe locatie. Het Toegewijde Team wordt gehost door Xessable en wordt exclusief door u toegewezen en beheerd.

Het nearshore-team van toegewijde ontwikkelaars, kwaliteitsborgingsingenieurs, projectmanagers of andere profielen werkt doorgaans nauw samen met de Producteigenaar van de klanten.

Expertise

Aan de rechterkant vindt u de meest gevraagde technologieën en competenties door klanten.

En we kunnen ook veel meer bieden dan alleen onze kernexpertise.

Contact

Twijfelt u nog over outsourcing?
Stuur ons hieronder een bericht, dan
nemen we zo snel mogelijk contact met u op

Boek een gratis beoordeling